7 Ekim 2015 Çarşamba

Eskileri yenilemeye devam

Uzun bir aradan sonra merhaba !! Küçüğüm miniğim mini minnacığım kreşe başladığı epeydir yazamıyordum.Ancak okulla ev arasında gidip gelirken yine gecenin bu saatin de yazmak için zaman buldum. Küçük paşam okullu oldu , ilk günler çok zor geldi ,onsuz ev bomboş.Alışmamışım bir de onu bir yerlere bırakmaya :( Yavaş yavaş alışacağım artık. Hadi bakalım gelelim asıl konumuza :) Yine yeniden bir yenileme :) Ana kraliçem yani annem benim sehpalarımın son hallerini görünce çok beğendi.Resimdeki annemin zigon sehpalarının en büyüğü .Ben yine toplu resim çekmeyi unuttum :( Son sehpaya gelince aklım başıma geldi ve hemen resim çektim :) Annem benim sehpaları beğenir de ben onu mahrum bırakır mıyım ? Tabi ki bırakmam. Aklıma koydum bir kere :) O sehpalar bana gelecek ve dönüşüm başlayacak :) Eşim canım ciğerim en büyük destekçime söyledim :) Kıyamaz o bana hadi hazırlan gidip alalım dedi.Akşam dönüşte annemin sehpalar arabanın ön koltuğun da mutlu mesut döndük eve :) Sabah erkenden sıvadım kolları..İşlem sıralamasını anlatmıştım daha önce ..Zımpara ,macun ,zımpara ,astar,boya ,dekupaj ,vernik ve seyir :) Bu sefer bir değişiklik yapıp su bazlı vernikten sonra üstüne bir katta çok ince olmak kaydıyla taş verniği attım.Sonuç görülmeye değer :) Annem sabırsızlıkla sehpaların dönüşünü ve dönüşümünü bekledi.O da sonucu çok beğendi :)

2 yorum:

  1. çok güzel bir işle ilgileniyorsunuz. sizin adınıza sevindim bende bir blog acacağım. sizinle paylasımda bulunurum hoşça kalın sağlıkla kalın...

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim. Malesef yeni gördüm yorumunuzu. Bloger acemisiyim.Yapılandırmada sanırım eksikliklerim var.Yavaş yavaş tamamlamaya çalışıyorum,fırsat buldukça.

    YanıtlaSil